Berna Laçin`in `Mutluluğa Açılan Sofralar` programına 3 kuşak Erbulak`lar konuk oldu.
Ayşe Erbulak`ın oğlu ve Altan Erbulak`ın torunu olan Dağhan Külegeç, internette yapılan `En karizmatik oyuncu` oylamasında Kıvanç Tatlıtuğ`u geçmesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
5 milyonun üzerinde oy alarak Kıvanç Tatlıtuğ`u açık ara geçen Külegeç, `Yanlışlıkla geçmişim` diyerek mütevazi bir tavır sergiledi.
`İnsanlar oy veriyorlar, en karizmatik diye. Fakat ben o kadar utandım ki Kıvanç`ı falan geçmekten` diye konuşan Dağhan Külegeç, Kıvanç Tatlıtuğ ile bir yerde karşılaştıklarını ve bu durumun esprisini yaptıklarını anlattı.
Televizyon gazetesinin haberine göre, Tatlıtuğ`a `Çok özür dilerim ben. Yani herhalde karizmatiğin anlamını bilmiyorlar. Ben 1.95, sarı saçların yanında özür diliyorum yani` dediğini söyleyen Dağhan Külegeç, gülüp eğlendiklerini ve Kıvanç Tatlıtuğ`un da olgunlukla karşıladığını söyledi.
Tatlıtuğ ile karşılaştırılmasına `Yamuğun birisiyim yani, anlamak mümkün değil` esprisini yapan genç oyuncu, gülerken ağzının yamuk hale gelmesiyle ilgili de zaman zaman ilginç tepkiler aldığını anlattı.
`Buradan da söyleyeyim ben bunu bilerek yapmıyorum` diyen Dağhan Külegeç, `Güldüğüm zaman kendiliğinden oluyor` ifadesini kullandı ve şöyle devam etti:
`Uçakta falan, `Çok iyisin, çok tatlısın ama o ağzını da yamultmasan çok iyi olacak!` falan diyorlar. `Senin ağzın niye yamuk?` diyorlar, `Benim nerem doğru?` diyorum. Böyle kendiliğinden oluyor.