Star TV Süper Starlife ‘Kavak Yelleri’ oyuncularını dizinin 150. bölümünü kutladıkları eğlencenin ardından görüntüledi. Setarkasi.com’un haberine göre, tüm dizi ekibinin katıldığı etkinlik Taksim’de bulunan ‘Zarifi’ adlı mekanda gerçekleştirildi. Mekanı ilk terk eden oyuculardan dizide ‘Efe’ karakteri ile tanıdığımız Dağhan Külegeç ve yine dizde ‘Atakan’ karakteriyle tanıdığımız Cemil Büyükdeğerli, kameraların karşısına geçti. “İçeride çok avayip bir eğlence var. Göbek atıyorlar, kendilerinden geçmiş bunlar” diyerek gülüşmelere sebep olan Dağhan Külegeç, gayet güzel etkinlik ile 150. bölümü kutladıklarını söyledi. ‘Bu sezon dizide final mi yapılacak?’ şeklindeki sorulara, “Senartimiz Gökhan Bey’e sorun” diye cevap veren ikili gecenin karanlığına karıştı.
TARZINI ÇOK KLASİK BULDUM
İkilinin ardından kamaralara yakalanan oyuncu Sarp Apak oldu. Dizide ‘Güven’ olarak karşımıza çıkan Apak, gazetecileri espri yağmuruna tuttu. Dağhan Külegeç’i bombardımana tutan Apak: “Giyim tarzını çok klasik buldum. Matrix havaları bitti artık. Beş yıl önceki tarzda giyinmiş. Aslı benim olacak!” diyerek arkadaşına gönderme yaptı. Daha sonra “Büyük ihtimalle, Aslı O’nun olacak ama ben çaktırmıyorum” diyen Sarp Apak, makanda dizi için ciddi anlamda emeği geçen insanların eğlendiğini belirtti. ‘Bu dizinin bir karizması var ve umarım karizması bozulmadığı sürece devam eder’ diyen Sanatçı, yaza kadar seyirci ile birlikte olacaklarının garantisini verdi. Dizi haricinde reklam çekimlerinin devam etiğini söyleyen Apak, Beşiktaş’a değinmeden edemedi. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Sarp Apak: “Çok mutsuzuz. Vallahi ne yapılması gerekiyorsa yapılsın artık. Başarıyı da hak etmiyor muyuz? Saçımın bir tarafı Almeida, diğer tarafı Ferrari yüzünden döküldü” dedi. Geçtiğimiz günlerde bir röportajda Tuğba Özay’ın Niang ve Guti’yi birbirine karıştırdığı kendisine söylenen Apak: “Elmayla, armutu karıştırmış, yok artık!” dedi
FİNAL HENÜZ BELLİ DEĞİL
Son olarak ekip halinde mekanı terk eden İbrahim Kendirci, Pelin Karahan, Aslı Enver ve Deniz Alan, 150. bölümü kutladıklarını ve ekip olarak çok eğlendiklerini söyledi. Finalin bu sezon yapılıp yapılmayacağının henüz belli olmadığını belirten oyuncular “İnşallah devam eder” diyerek temennilerini dile getirdiler. (Setarkasi.com)